REGIONY | Obce | MÍSTNÍ STRÁNKY | Firmy | Restaurace | Ubytování |
„Gourmetguru byl vyhládlý, takže vyzkoušel hned několik chodů. Pochutnal si na řepě s kozím sýrem, marinovaných vepřových žebrech a nakonec na palačince s pomerančovou redukcí. Chuťově byl naprosto uspokojen, o cenách regionální úrovně nemluvě. Gourmetguru tleská všem, kteří se i na vesnické úrovni snaží "kopat" za lepší gastronomii,” popisuje „protivný host” (jak se sám Gourmetguru představuje) svůj gastronomický zážitek z Dubiny hned po pasáži věnované vyvrácení jedné gastrofámy.
My tleskáme a fandíme Dubině už dlouho. Je to ideální výletní místo za dobrým jídlem ze Dvora Králové i okolí - na kole, pěšky, autem a vlastně i … vlakem. A co na to provozovatelé?
„Dnes jsme se úplnou náhodou dozvěděli, že se o naší restauraci psalo v Hospodářských novinách dne 1. září 2016. Děkujeme dvěma hostům, kteří nám článek vystřihli a donesli,” předává tuto dobrou zprávou na svém facebookovém profilu Restaurace Dubina Markéta Kirschová. Jak se sama portálu Královédvorsko.cz svěřila, o návštěvě Gourmetguru z Hospodářských novin neměli vůbec ponětí a rozhodně je recenze potěšila a nastartovala novou energii. Zároveň je těší zájem ředitele Makro ČR, který se k nim chystá na osobní návštěvu, což také rozhodně není obvyklé.
Již 11. října se Restaurace Dubina přidá ke Dni podnikání Makro, což strávníci poznají výjimečnými cenami: v rámci country večera budou tataráky za 125 kč (250 g), Kofola za 20 Kč (0,5 l) a Kozel za 18 Kč (0,5 l).
Chystanou novinkou je snídaňové menu, které se v restauraci nabízí každou sobotu od 10 hod. Tyto sobotní snídaně souvisí s brzkými tréninky fotbalové přípravky, které probíhají doslova za dveřmi restaurace.
Na Dubině však nenabízejí jen dobré jídlo, ale snaží se i o dobrou hudbu, a to hned živou. Jen pár posledních lístků za 150 Kč je volných na koncert netradičního cover bandu Pink Floyd acoustic duo, který se koná již 1. října.
Čtyřhodinový jazz v podání amerického saxofonisty Davida Kangase zaplní prostory restaurace 18. listopadu. Rezervace na tento koncert již probíhá a rozhodně byste se neměli v případě zájmu dlouho rozmýšlet. Cena vstupenek je 150 Kč.
A protože v sychravých podzimních dnech již nebude otevřena terasa, a kapacita této dobré restaurace se zmenší, je dobré si dobré jídlo dobře pojistit - třeba rezervací. To rozhodně doporučujeme na tradiční Svatomartinskou husičku a víno.
A myslet již můžete i na firemní vánoční večírky, pro které je tento rodinný prostor přímo stvořený.
Kateřina Sekyrková
PR článek
Vaše komentáře |