REGIONY | Obce | MÍSTNÍ STRÁNKY | Firmy | Restaurace | Ubytování |
Jak se zrodil Tvůj přestup do Dvora Králové nad Labem?
Moje hostování z Hradce se zrodilo po telefonátech a schůzkách s panem Teodoridisem. Hodně jsem o týmu věděl od kluků, kteří zde působí a které znám, navíc jsem cestu HC Rodos sezonou a kvalifikací sledoval na internetu.
Měl jsi nabídky i z jiných klubů, co rozhodlo pro HC Rodos?
Nabídky jsem nějaké měl, ale pan Teodoridis jednal od začátku konkrétně. Na všem jsme se domluvili a já byl za tuhle nabídku moc rád a budu se snažit co nejvíce pomoci týmu ke spoustě vítězství, abychom předváděli ten nejlepší hokej pro naše fanoušky.
Bylo snadné zapadnout do týmu a jak se ti ve Dvoře líbí?
Do týmu jsem bohužel zatím moc zapadnout nestihl, od přípravy mě trápí zranění. Snad všechno napravím v sezoně. Ve Dvoře Králové se mi líbí, je to hezké město blízko mého domova a znám to tu z dětství.
S kým z týmu si zatím nejvíce rozumíš?
V týmu znám kluky z působení v Hradci Králové, nejvíc znám a rozumím si s Kubou Luštincem, se kterým jsem už odtrénoval několik letních příprav, ať už společných týmových, tak individuálních. Nikdy jsme se v trénování navzájem nešetřili.
Jak myslíš, že bude HC Rodos silný v nadcházející druholigové sezoně?
Jak budeme silní, nedokážu posoudit. Druhá liga je těžká soutěž. Každý tým má stejnou startovací čáru. Sezona bude dlouhá a doufám, že pro nás všechny úspěšná a dostaneme se co nejdál v play off.
Autor: Miroslav Kříž
Zdroj: www.hcrodos.cz
Brankář Josef Čáp odchází do Skandinávie, HC Rodos bude hledat náhradu |
Vaše komentáře |